Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer

Invisalign Oslo – usynlig tannregulering

Invisalign er en usynlig tannregulering av gjennomsiktige skinner. På den måten får du tennene i riktig stilling uten den sjenerende reguleringen. Kom innom Nydalen Tannlegesenter for en gratis konsultasjon. 

Bestill time

Invisalign gir deg rettere tenner uten den sjenerende og smertefulle tannreguleringen.

Invisalign gir deg rettere tenner uten den sjenerende og smertefulle tannreguleringen.

Slik fungerer behandling med invisalign

Dersom dine tenner passer til behandling med usynlig skinne, vil du få skinner som kjennes litt for små for tennene dine. Etter hvert som skinnene begynner å passe bytter vi til nye skinner som er for små igjen. Denne prosessen fortsetter til tennene har ønsket stilling.

Når du har fått rette tenner er det viktig at vi forsikrer oss om at de forblir rette, og at du blir godt fornøyd med ditt nye smil. Det kan gjøres på to måter:

  • Med en metalltråd som limes til baksiden av tennene. Denne lages av tannlegen på dagen.
  • Med skinner som ligner på de man bruker til å flytte tennene. Disse lages av våre tannteknikere, og fordelen er at disse brukes mindre og mindre før de til slutt kun behøves noen få netter i måneden. 

Ting å ta i betraktning før man bestemmer seg for invisalign

Hvorfor tar du det? – Det er viktig at du har bestemt deg for akkurat hva du ønsker å gjøre. Det kan være andre behandlinger som passer bedre til problemene du opplever.

Vær sikker på at du vil – En vellykket invisalign-behandling krever at du bruker skinnene i 18 timer per døgn for å oppnå ønsket resultat.

Smør deg med tålmodighet – I starten vil skinnene oppleves uvant, og det kan ta noen dager før det føles naturlig å ha de på, og for eksempel å snakke med skinnene i.

Det kreves oppfølging – Alle former for tannregulering, uavhengig av om det er med invisalign, krever jevnlig oppfølging hos tannlegen.

Tenk langsiktig – For at resultatet skal vare må det utføres noe etterbehandling. Våre tannleger vil gi deg all den informasjonen du trenger om forskjellige fremgangsmåter.

Hva koster denne typen behandling?

Prisen er avhengig av hvor mange skinner du har behov for, slik at du får den tannstillingen du ønsker. Behandlingen fås i tre forskjellige kategorier, med tre tilhørende prisklasser:

  • Invisalign i7 – 28 000 kr
  • Invisalign Lite – 45 000 kr
  • Invisalign Full – 55 000 kr

For å være 100 % sikre på hvilken kategori tennene dine havner i må vi sende tannavtrykk til analyse og simulering i dataprogrammet vårt. Analysen og modelleringen av avtrykket koster 3 900 kr, men trekkes fra prisen når du betaler for invisalign. Velger du denne behandlingen hos Nydalen Tannlegesenter får du tannbleking med i prisen.

Slik lager teknikerne skinnene

Etter at du og din tannlege blir enige om at dette er riktig behandling for deg, vil du få tatt et avtrykk av tennene dine, som sendes til nevnte sertifiserte tekniker. Teknikeren legger så avtrykket inn i et dataprogram, hvor du og tannlegen kan simulere hvordan dere ønsker at tennene skal se ut.

Ofte stilte spørsmål om invisalign

Dersom du har kommet hit uten å lese hele artikkelen får du svar på de oftest stilte spørsmålene om invisalign. 

Er invisalign vondt?

Tennene vil kunne føles ømme i dagene etter at skinnene er satt på, og i dagene etter at skinnene byttes. Det er et godt tegn, som betyr at skinnene fungerer. Utenom det er det lite smerte forbundet med denne behandlingen.

Hvorfor er invisalign bedre enn vanlig regulering?

Den store forskjellen er at dette er en usynlig skinne, der tannreguleringen er mer omfattende i munnen og bindes sammen av metalltråd. Reguleringen kan også lage små rift i leppene, og kan gjøre vondt når tungen din kommer borti.

Hvor lang tid tar en invisalign-behandling?

Det er litt avhengig av tennene behandlingen brukes på, men i gjennomsnitt tar det mellom 12 og 18 måneder. På noen ser man resultater allerede etter noen uker.

Kan man drikke brus med invisalign?

Det er ikke anbefalt å drikke brus eller vin når du har skinnene inne. Det kan være skadelig for tennene, så gjør det uten skinnene.

Kan man spise som normalt?

I og med at skinnene er avtagbare, og bare skal brukes 18 timer i døgnet, er det ingen begrensninger for hva du kan spise. Med vanlig regulering er det dog en del forskjellige ting du må vente med, på grunn av strengene og klossene.

Er invisalign dyrt?

Det finnes tre forskjellige prisklasser, avhengig av hvor mange skinner du trenger:

  • i7 – 28 000 kr
  • Lite – 45 000 kr
  • Full – 55 000 kr

Hvordan vet jeg om invisalign passer for meg?

Vi forstår at det kan være vanskelig å vite. Derfor tilbyr vi en gratis konsultasjon, slik at du i tospann med våre tannleger sammen kan finne ut om behandling med invisalign er rett vei å gå for deg.

Kan andre se at jeg bruker skinner?

Skinnene vi bruker er praktisk talt usynlig, og vil ikke være sjenerende i møte med andre.

Om Nydalen Tannlegesenter

Nydalen Tannlegesenter har både tannlege og tannlegevakt. Dersom du har vært uheldig og trenger akutt hjelp er tannlegevakten åpen hele døgnet, syv dager i uken.

Våre behandlinger er moderne. Kom innom eller kontakt oss.

Våre behandlinger er moderne. Kom innom eller kontakt oss.

Våre behandlinger

Lang erfaring med tannlegeskrekk

Vi har full forståelse for at det er mange som vegrer seg for å dra til tannlegen. Våre tannleger, spesialister og kirurger er opptatte av at du skal ha en god opplevelse, og lytter til dine behov.

Med et overveldende fokus på at du ikke skal kjenne på smerte under behandlingen i vår tannklinikk kan du føle deg trygg hos oss.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om invisalign eller ønsker å bestille time kan du kontakte oss på +47 22 23 03 03 eller sende oss en e-post på info@nydalentannlegesenter.no.

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud