Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer

Vi er i sterk vekst og søker flere dyktige tannleger og tannlegesekretærer.

Nydalen Tannlegesenter er et toppmoderne tannlegesenter som ligger sentralt i Nydalen. Vi har passelig store lokaler, moderne utstyr, et allsidig fagmiljø og høy faglig kompetanse blant personellet. Vårt mål er å forebygge tann- og munnsykdommer, gi våre pasienter et pent smil og dermed øke velvære og livskvalitet.

Nydalen Tannlegesenter har dyktige tannleger som utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger.

Ved å være en del av Nydalen Tannlegesenter vil du få mulighet til å gi god og trygg tannbehandling. Du vil også være en del av et samarbeidende nettverk av tannleger, spesialister, tanntekniker og andre profesjonelle medarbeidere. På Nydalen Tannlegesenter er alt tilrettelagt for at du skal kunne fokusere på å levere høykvalitets pasientbehandling. Du kan se frem til mange muligheter for faglig videreutvikling og godt samarbeid med kolleger og pasienter.

Søk her

Nydalen Tannlegesenter er del av Orbdent-konsernet, og derfor ligger våre ledig stillling-annonser på orbdent.com. Der kan du søke stillinger på en rask og enkel måte. Du finner oversikt over Nydalen Tannlegesenters ledige stillinger i høyre marg.

For mer informasjon, kontakt daglig leder Mehdi Omrani på epost: mehdi@orbdent.com.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud