Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/nydaldpr/public_html/wp-content/themes/oslowebmarketing-2021-1/entry-reviews.php on line 94

Notice: Array to string conversion in /home/nydaldpr/public_html/wp-content/themes/oslowebmarketing-2021-1/functions.php on line 764

Heidi hadde store smerter i ansiktet da hun kom til oss

Så fint å treffe dere igjen. Dere reddet meg virkelig i en dårlig situasjon. Jeg husker godt den dagen jeg kom til dere. Da hadde jeg veldig sterke smerter på begge sider av ansiktet. Jeg hadde så mye smerte at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Array

Del gjerne i sosiale medier
TwitterFacebookLinkedIn

Jeg hadde mista trua på en løsning som kunne hjelpe meg

Det hele startet etter en neseoperasjon i 1990. Jeg hadde problemer med tette luftveier og en operasjon ble nødvendig. Det gikk ikke helt som forventet.

Den store nerven i ansiktet på høyre side ble skadet. Den begynte å verke mer eller mindre konstant. Smerten var gnagende, pulserende, brennende og lynende.

Det kjentes ut som jeg hadde tannverk i alle tennene på høyre side oppe.

Jeg kom meg til tannlegen. Der ble det nye fyllinger, rotfyllinger og skifte av gamle amalgamfyllinger. Det ble mye fram og tilbake og smertene ble ikke stort bedre.

Jeg hadde så mange vonde tannlege besøk at jeg etter hvert mista troen på bedring og jeg gruet meg veldig.

Ille å ikke bli trodd

Jeg møtte forståelse de fleste stedene, men ingen kunne hjelpe. Dessverre var det også noen som ga meg følelsen av å ikke bli trodd.

En dag for 10 år siden fikk jeg helt akutt smerte på venstre side. Min tannlege hadde ferie og jeg var så heldig at jeg fikk time på Oslo Tannlegesenter.

Der møtte jeg en rolig sympatisk tannlege som hørte på meg og viste stor interesse. Han fortalte meg at det var håp. Han kunne gjøre min hverdag mye bedre.

En plan ble laget for hva som skulle skje. Det ble mye som måtte gjøres, men etter hvert som jobben ble gjort ble tilstanden i munnen mye bedre.

Endelig en positiv opplevelse

Fra å være dypt fortvila og ikke se noen løsning, ble dette en positiv opplevelse.

Med sterke smerter som det jeg hadde, var det veldig vondt bl.a. å pusse tennene. Nå går jeg regelmessig til tannlegen for å holde store jobber langt unna.

Jeg har ikke lenger klump i magen når det gjelder tannlegebesøk. Jeg har en dyktig tannlege og vi samarbeider godt. Det betyr mye i min situasjon.

Jeg anbefaler andre som har samme utfordring som meg å gå til Oslo Tannlegesenter. Der er det hjelp å få. Jeg har anbefalt mange av mine venner og bekjente, en tur hit.

Etter 31 år har jeg fortsatt atypisk TN, men ved hjelp av dyktig tannlege, har jeg i alle fall ikke tannverk ved siden av.

Det er en smertesituasjon jeg ikke unner noen. Det finnes hjelp å få og det er viktig å ikke gi seg.

Med vennlig hilsen
Heidi

Velg en tannlege som gir deg full oversikt over kostnader og forebyggende tiltak for din helse

Vi vil gjerne være din tannlege i Oslo og hjelpe deg til god helse i både munn og kropp resten av livet. Kontakt oss i dag for undersøking og rådgivning.

Vi undersøker tenner og munn for å finne eventuelle skader, reparerer dem før skader utvikles, og informerer deg om hvordan du kan hindre nye skader.

Du får et kostnadsoverslag slik at du enklere kan vurdere når det vil passe deg best å gjennomføre nødvendig eller foreslått behandling.

Har du behov for akutt-time i dag? Ring oss nå.

Hos vår tannlegevakt i Oslo er du garantert akutt-time på dagen. Bestill time online eller ring 22 23 03 03

Bestill akutt-time her

Oslo Tannlegesenter er en del av Orbdent.com
Vanlige spørsmål og svar

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud