Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer

Tannlege Grunerløkka – Nydalen Tannlegesenter

Har du behov for en god tannlege nær Grünerløkka? Hos Nydalen Tannlegesenter kan du være sikker på at du er i dyktige hender. Vi er opptatte av tannhelse og våre pasienters trygghet.

Bestill time

På tannlegesenteret vårt, like ved Grunerløkka, tar vi i bruk moderne teknikker for å hjelpe pasientene våre.

På tannlegesenteret vårt, like ved Grunerløkka, tar vi i bruk moderne teknikker for å hjelpe pasientene våre.

Hvorfor velge Nydalen Tannlegesenter?

  • Dyktige tannleger, tannteknikere, spesialister og oralkirurger
  • Tannlegevakt for akutte skader
  • 30 % rabatt for nye pasienter

Uansett hva slags tannbehandling du er ute etter, er du velkommen til oss på Nydalen Tannlegesenter. Vi har dyktige og erfarne tannleger, tannteknikere, tannpleiere og andre spesialister som alltid setter sine pasienter først, og har fokus på å få deg til å føle deg trygg og ivaretatt. Velkommen til oss!

Nydalen Tannlege – Grunerløkka, Storo og Sinsen

Klinikken ligger sentralt plassert midt i Nydalen, like ved Storosenteret, og har hatt åpne dører siden 2016. Siden den gang har vi tatt imot en lang rekke fornøyde pasienter, både faste kunder og nye pasienter på tannlegevakten. 

Våre tannleger utfører alt fra rutinekontroller og rens til mer kompliserte behandlinger som tanntrekking, rotfylling, bleking og tannkroner. Vi behandler også tannsykdommen Pyrea og fremstiller gebiss, som er noe mer sjeldent i Norge i dag.

Alt på ett sted med dyktig tannlege

Hos oss finner du alt på ett sted, slik at du slipper å bli sendt videre til ulike spesialister for å ordne opp i problemene. Vi har tannleger, tannteknikere, oralkirurg og flere andre spesialister hos oss på Nydalen, samt en egen psykolog som tar hensyn til pasientene som lider av tannlegeskrekk. Vi har konkurransedyktige priser, og tar godt vare på deg.

Det finnes ikke et problem vi ikke kan løse hos oss, så uansett hva du trenger hjelp til er Nydalen Tannlegesenter det beste stedet å dra for tannpleie i Nydalen og omegn. 

Har du behov for akutt hjelp?

Det kan være mange årsaker til å trenge akutt tannbehandling. Tannpine kan komme ut av det blå, og er ofte så smertefullt at man ikke kan vente til over helgen med å få hjelp. Det samme gjelder ulykker som resulterer i en brukne tenner eller andre skader i munnen. 

Tannlegevakt Oslo

Nydalen Tannlegesenter bistår deg som trenger akutt hjelp. Vårt fokus ligger på å raskest mulig lindre smerte, for så å finne årsaken til smerten og sette riktig diagnose. Deretter finner vi et behandlingsløp som løser ditt problem på best mulig måte. 

Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk er veldig vanlig, faktisk er mellom 20 og 30 prosent av nordmenn redde for å dra til tannlegen. Det er dog kun 4-5 prosent som lider såpass av tannlegeskrekk at det anses for å være odontofobi, eller angst for tannlegebesøk. 

Odontofobi kommer ofte av at pasienten har hatt dårlige tidligere erfaringer hos tannlegen, for eksempel at de har opplevd sterke smerter, eller en tannlege som viser lite hensyn. En annen grunn er rett og slett bare redselen for smerte, som de fleste av oss kan kjenne seg igjen i. Heldigvis er det måter å legge til rette for pasienter med odontofobi.

Vi har fokus på at pasientene våre skal få orden på tannproblemene sine i trygge omgivelser.

Vi har fokus på at pasientene våre skal få orden på tannproblemene sine i trygge omgivelser.

Fokus på trygghet

Hos oss på Nydalen Tannlegesenter har vi fokus på at alle våre pasienter skal føle seg trygge, både før, under og etter behandling. På klinikken vår har vi har lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og er opptatt av at du skal føle deg lyttet til og i kontroll. 

Behandlingene våre utføres så smertefritt som overhodet mulig, og du kan også få gjennomført behandlinger under narkose dersom det skulle være nødvendig. Vi tilbyr også samtaleterapi med vår psykolog, bedøvelse og beroligende midler for at din opplevelse skal føles så behagelig og trygg som mulig. 

Våre åpningstider

Vår tannklinikk har ekstra lange åpningstider, og holder dørene åpne i helgene for å være tilgjengelig for så mange som mulig. Mandag til fredag holder vi åpent fra kl. 07:30 til 20:00, lørdager fra kl. 10:00 til 17:00 og søndager fra kl. 10:00 til 16:00. 

Kontakt oss på telefon eller e post 

Har du spørsmål om noen av våre behandlinger, pris, eller ønsker du å ta en hyggelig prat med en av våre tannleger før du bestiller time? Kontakt oss gjerne – vi er tilgjengelig på telefon 22 23 03 03, eller på e-post: info@nydalentannlegesenter.no. Du er også hjertelig velkommen til å stikke innom vår klinikk, med besøksadresse Sandakerveien 114 B.

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud