Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer

Tannlege Sinsen – Nydalen Tannlegesenter

Vårt team består av kvalifiserte tannleger, tannteknikere, kirurger og psykolog, som står klare til å hjelpe deg dersom du trenger en god tannlege nær Storo. Hos oss skal du føle deg godt ivaretatt.

Bestill time

Velkommen til Nydalen Tannlegesenter, i umiddelbar nærhet til Sinsen og Storo.

Velkommen til Nydalen Tannlegesenter, i umiddelbar nærhet til Sinsen og Storo.

Tannlege og tannlegevakt

Hos Nydalen Tannlegesenter tilbyr vi ordinære tannlegetjenester i tillegg til at vi har en tannlegevakt som tar imot pasienter med akutte tannproblemer. Vi er også stolte av å tilby en trygg behandling for deg som lider av tannlegeskrekk.

Tannlegevaktens priser

Dersom du har hatt et uhell og trenger akutt hjelp hos tannlegevakten vår, vil det stort sett koste mellom 500 og 2 000 kr. Prisen avhenger av hvor lang tid besøket tar og hvor komplisert behandlingen er. Om natten, på søndager og helligdager kan prisen i blant øke noe. 

Ønsker du forutsigbarhet hva gjelder pris kan du spørre tannlegen om et kostnadsoverslag før behandlingen starter, slik at du slipper økonomiske overraskelser. Det er også mulig å ringe på forhånd og forklare hvor du har smerter, så vil vi kunne fortelle deg hvilken behandling vi tror blir aktuell.

Kort vei fra Oslo sentrum

Nydalen Tannlegesenter ligger i Sandakerveien, rett ved Storo Senter, med kort vei til t-bane, trikk og buss. 

Dersom du har spørsmål til oss om behandling av en tann eller noe annet er det bare å kontakte oss på telefon 22 23 03 03.

Noen av våre behandlinger:

Tannbleking

Invisalign

Tanntrekking

Snorking

Periodontale sykdommer

Skallfasett

Implantat

Tannkrone

Fylling

Gebiss

Forebyggende arbeid og fokus på god tannhelse

For oss er god tannhelse hos alle våre pasienter viktig. Derfor legger vi stor vekt på rådgivning og ønsker å hjelpe pasientene våre med å ta vare på tennene sine, slik at man unngår de aller dyreste turene til tannlegen.

Nydalen Tannlegesenter tilbyr morderne behandlinger med moderne utstyr.

Nydalen Tannlegesenter tilbyr morderne behandlinger med moderne utstyr.

30% rabatt på første undersøkelse

Dersom du ikke har vært hos Nydalen Tannlegesenter tidligere får du 30% rabatt på din første undersøkelse hos oss. Vi tilbyr også 15% rabatt til pensjonister og studenter.

Velkommen til oss

Uavhengig om du har behov for å benytte deg av våre akutte tjenester, ønsker en undersøkelse eller en gratis konsultasjon behandlingene våre, har tannlegene våre tid til deg. Du kan ringe oss for en hyggelig samtale på +47 22 23 03 03, sende en e-post til info@nydalentannlegesenter.no eller bestille en ledig time.

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud