Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer

Tannlege Storo

Ser du etter en god tannlege nær Storo? Hos Nydalen Tannlegesenter kan du være sikker på at du er i trygge hender. Vi er lidenskapelig opptatt av tannhelse og våre pasienters trygghet.

Bestill time

Hos Nydalen Tannlege, nær Storo, får du både tannlege og akutt tannlegevakt.

Hos Nydalen Tannlege, nær Storo, får du både tannlege og akutt tannlegevakt.

Uansett hva slags tannbehandling du er ute etter, er du velkommen til oss på Nydalen Tannlegesenter. Vi har dyktige, erfarne tannleger, tannteknikere, tannpleiere og andre spesialister som alltid setter sine pasienter først. Fokuset er å få deg til å føle deg trygg og ivaretatt. Velkommen til oss!

Vi er Nydalen Tannlegesenter

Nydalen Tannlegesenter ligger sentralt plassert midt på Nydalen, rett ved Storo Storsenter, og åpnet dørene i 2016. Siden den gang har vi tatt imot en lang liste fornøyde kunder, både lojale, faste kunder og nye pasienter på tannlegevakten. 

Våre tannleger utfører både vanlige tannbehandlinger, som rutinekontroller og rens, til mer kompliserte behandlinger som tanntrekking, rotfylling, bleking og tannkroner. Vi behandler også tannsykdommer som Pyrea, samt fremstiller gebiss, som er noe mer sjeldent i Norge i dag.

Alt på ett sted

Hos oss finner du alt på ett sted, slik at du slipper å bli sendt videre til ulike spesialister for å ordne opp i din tannproblematikk. Vi har både tannleger, tannteknikere, oralkirurg og flere andre spesialister hos oss på Nydalen. Vi har også en egen psykolog som hjelper pasientene som lider av tannlegeskrekk. 

Det finnes ikke et problem vi ikke kan løse hos oss, så uansett hva du trenger hjelp til er Nydalen Tannlegesenter riktig sted å dra for tannpleie. 

Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk er ikke uvanlig, faktisk er hele 20-30 prosent av nordmenn redde for å dra til tannlegen. Det er dog kun 4-5 prosent som lider såpass av tannlegeskrekk at det anses for å være odontofobi, eller angst for tannlegebesøk. 

Odontofobi kommer ofte av at pasienten har hatt dårlige tidligere erfaringer hos tannlegen, for eksempel at de har opplevd sterke smerter, eller en tannlege som viser lite hensyn. En annen grunn er rett og slett bare redselen for smerte, som de fleste av oss kan kjenne seg igjen i. Heldigvis er det måter å legge til rette for pasienter med odontofobi.

Vi gjør alt vi kan for at de med tannlegeskrekk skal føle seg trygge hos oss.

Vi gjør alt vi kan for at de med tannlegeskrekk skal føle seg trygge hos oss.

Fokus på trygghet

Hos oss på Nydalen Tannlegesenter har vi fokus på at alle våre pasienter skal føle seg trygge, både før, under og etter behandling. Vi har lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og er opptatt av at du skal føle deg lyttet til og i kontroll. 

Tannlegene våre utfører behandlinger så smertefritt som overhodet mulig, og hos oss kan du også få gjennomført behandlinger under narkose dersom det skulle være nødvendig. Vi tilbyr også samtaleterapi med vår psykolog, bedøvelse og beroligende midler for at din opplevelse skal føles så behagelig og trygg som mulig. 

Akutt behov for tannbehandling?

Det kan være mange grunner for å ha behov for en akutt tannbehandling. Tannpine kan komme raskt og ut av det blå, og er ofte så smertefullt at man ikke kan vente til over helgen med å få hjelp. Det samme gjelder uheldige ulykker som resulterer i en brukket tann eller andre skader i munnen. 

Tannlegevakt Oslo

Nydalen Tannlegesenter tilbyr akuttime til deg som trenger rask hjelp. Vårt fokus ligger på å raskest mulig lindre smerte, for så å finne årsaken til smerten og sette riktig diagnose. Deretter finner vi et behandlingsløp som best mulig fikser ditt problem. 

Book en time

Uansett om du leter etter en ny fast tannlege som kan gjennomføre din årlige tannsjekk, sliter med tannsykdommer som Pyrea eller ønsker deg et rett, pent smil ved hjelp av invisalign, kan du booke en time hos Nydalen Tannlegesenter. Du finner oss midt på Nydalen, kun en kort gåtur fra Storo. 

Åpningstider

Vår tannklinikk har ekstra lange åpningstider, og holder dørene åpne i helgene for å være tilgjengelig for så mange som mulig. Mandag til fredag holder vi åpent fra kl. 07:30 til 20:00, lørdager fra kl. 10:00 til 17:00 og søndager fra kl. 10:00 til 16:00. 

Kontakt oss på telefon eller e post 

Har du spørsmål om våre behandlinger, eller ønsker du å snakke med en av våre tannleger før du booker en time? Kontakt oss gjerne – vi er tilgjengelig på telefon 22 23 03 03, eller på e post info@nydalentannlegesenter.no. Du er også velkommen til å stikke innom vår klinikk, med besøksadresse Sandakerveien 114 B. 

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud