Tannlege Torshov – Nydalen Tannlegesenter

Tannlege Torshov – Nydalen Tannlegesenter

Vårt team består av kvalifiserte tannleger, tannteknikere, kirurger og psykolog, som står klare til å hjelpe deg dersom du trenger en god tannlege nær Torshov.

Bestill time

Din tannlege - Torshov, Storo, Nydalen
Din tannlege – Torshov, Storo, Nydalen

Tannlege og tannlegevakt

Klinikken Nydalen Tannlegesenter tilbyr ordinær tannbehandling samt at vi har en tannlegevakt som tar imot pasienter med akutte tannproblemer. Vi er også stolte av å tilby en trygg behandling for deg som lider av tannlegeskrekk.

Priser på tannlegevakt

Dersom du har hatt et uhell og har behov for akutt hjelp hos tannlegevakten vår, vil det stort sett koste mellom 500 og 2 000 kr. Prisen avhenger av hvor lang tid besøket tar og hvor komplisert behandlingen er. Om natten, på søndager og helligdager kan prisen i blant øke noe. 

Ønsker du å unngå overraskelser hva gjelder pris kan du be tannlegen om et kostnadsoverslag før behandlingen starter, slik at du slipper økonomiske overraskelser. Det er også mulig å ringe på forhånd og forklare hvor du har vondt, så vil vi kunne fortelle deg hvilken behandling det er sannsynlig at du trenger.

Umiddelbar nærhet til Oslo sentrum

Nydalen Tannlegesenter ligger i Sandakerveien, rett ved Storo Senter, med kort vei til t-bane, trikk og buss. 

Dersom du har spørsmål til oss om behandling av en tann eller noe annet er det bare å kontakte oss på telefon 22 23 03 03.

Noen av våre behandlinger:

Våre tannleger har lang erfaring, og er spesialiserte på blant annet følgende behandlinger:

Tannbleking

Invisalign

Tanntrekking

Snorking

Periodontale sykdommer

Skallfasett

Implantat

Tannkrone

Fylling

Gebiss

Bestill time

Invisalign

Dersom dine tenner passer til behandling med usynlig skinne, vil du få skinner som kjennes litt for små for tennene dine. Etter hvert som skinnene begynner å passe bytter vi til nye skinner som er for små igjen. Denne prosessen fortsetter til tennene har ønsket stilling.

Når du har fått rette tenner er det viktig at vi forsikrer oss om at de forblir rette, og at du blir godt fornøyd med ditt nye smil. Det kan gjøres på to måter:

  • Med en metalltråd som limes til baksiden av tennene. Denne lages av tannlegen på dagen.
  • Med skinner som ligner på de man bruker til å flytte tennene. Disse lages av våre tannteknikere, og fordelen er at disse brukes mindre og mindre før de til slutt kun behøves noen få netter i måneden.

Dette er et moderne alternativ til tannregulering, som gjør at man slipper de vonde metallklossene, som både er sjenerende og kan lage sår på leppene.

Invisalign gir deg rettere tenner uten den sjenerende og smertefulle tannreguleringen.
Invisalign gir deg rettere tenner uten den sjenerende og smertefulle tannreguleringen.

Vi forebygger og har fokus på god tannhelse

For oss er god tannhelse hos alle våre pasienter viktig. Derfor legger vi stor vekt på rådgivning og ønsker å hjelpe pasientene våre med å ta vare på tennene sine, slik at man unngår de aller dyreste turene til tannlegen.

30% rabatt på første undersøkelse

Dersom du ikke har vært hos Nydalen Tannlegesenter tidligere får du 30% rabatt på din første undersøkelse hos oss. Vi tilbyr også 15% rabatt til pensjonister og studenter.

Velkommen til oss

Uavhengig om du har behov for å benytte deg av våre akutte tjenester, ønsker en undersøkelse eller en gratis konsultasjon behandlingene våre, har tannlegene våre tid til deg. Kontakt oss på +47 22 23 03 03, sende en e-post til info@nydalentannlegesenter.no eller bestille en ledig time. Du finner oss i Sandakerveien 114 B.

Åpningstider

Mandag – fredag: 07:30 – 20:00

Lørdag: 10:00 – 17:00

Søndag: 10:00 – 16:00