Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer
Invisalign
Vikanhjelpedegmed
Priser og betalingsalternativer
Ta Invisalign-testen!
Vanlige spørsmål
Les mer om Invisalign
Kan du se at hun har tannregulering?Invisalign er en verdensledende metode, komfortabel og effektiv. Du får rette tenner uten å bli forstyrret i ditt hverdagsliv.
 
Ledige timer i dag
Ledige timer i morgen
Ledige timer i overmorgen
 
 
Flere timer
Betalingsalternativer

Vi finner betalingsløsninger for deg

Ikke bekymre deg for kostnadene. Uansett kostnadsnivå hjelper vi deg slik at du slipper å utsette viktig tannbehandling som forebygger skader og sykdom. Vi kan tilby delbetaling eller betalingsutsettelse gjennom Svea Bank. Har du krav på Helfo-refusjon, vil våre behandlere søke for deg. Les mer her om våre ulike betalingsalternativer.

Bestill en gratis konsultasjon for tannlegeskrekk
 
Ledige timer i dag
Ledige timer i morgen
Ledige timer i overmorgen
 
 
Flere timer
Priser og betalingsalternativer

Veldig enkel

Kr 34 990

 • Passer for veldig enkle tilfeller, f.eks. en enkelt fortann som er litt skjev.
 • Estimert behandlingstid: Fra 2 mnd

Enkel

kr 44 990

 • Egnet for enkle tilfeller, f.eks. skjeve fortenner og mindre bittavvik.
 • Estimert behandlingstid: Fra 3 mnd

Middels

kr 54 990

 • Behandler milde til moderate tilfeller, som f.eks. trangstilling, mellomrom og dypt bitt.
 • Estimert behandlingstid: Fra 6 mnd

Avansert

kr 64 990

 • Behandler kompliserte bittproblemer, som f.eks. trangstilling, underbitt, åpent bitt, overbitt og kryssbitt.
 • Estimert behandlingstid: Fra 9 mnd
Bestill vår gratis og uforpliktende Invisalign-konsultasjon før behandling!

Interessert i å vite om Invisalign passer for deg? Vår gratis konsultasjon på 20 min vil fortelle deg hvilken type regulering som vil være anbefalt for din tannstilling, estimat for behandlingstid og gjennomgang av hvordan behandlingen gjennomføres, samt andre momenter som vil ha betydning for et godt resultat.

Er du en egnet kandidat, vil du få tilbud om å gå videre med en av startpakkene (se mer under).

NB. En komplett undersøkelse før tannregulering er nødvendig for å oppdage eventuelle tilstander eller sykdommer som kan påvirke behandlingen. Alle underliggende forhold må behandles før du kan starte med Invisalign. Har du ikke en undersøkelse som er nyere enn 6 måneder, må du ta startpakken som inkluderer komplett undersøkelse (se mer under).

Har du allerede bestemt deg for Invisalign? Se våre innholdsrike startpakker!

Tannlegen setter deg opp på startpakke A eller B. Startpakke B krever at du har tatt en komplett undersøkelse med røntgen på klinikken vår i løpet av de siste 6 måneder.

 
Startpakke A
Startpakke B
Tid
60 min
40 min
Pris
Kr 4990 (Ikke refunderbar*)
Kr 3990 (Ikke refunderbar*)
Komplett undersøkelse
 
4 bitewing-røntgen
 
Panorama-røntgen
3D-skanning av munn og tenner
Foto i Invisalign-app
Smil-simulering
Foto i fotostudio
Videoopptak av smil/ansiktsmimikk

Dataene legges inn i Invisaligns Smile Design-system slik at du får oppleve ditt mulige nye smil. Du får i tillegg se din unike behandlingsplan.

* Hvis du fortsetter med Invisalign-behandling innen 1 måned etter gjennomført startpakke, vil prisen for startpakken trekkes fra sluttsummen. Dersom du velger å ikke gå videre etter gjennomført startpakke, må du uansett betale for startpakken.

Se alt som er inkludert i Invisalign-behandlingen!

Inkludert
Behandling av begge kjever
Inkludert
Oppfølgingsbesøk under hele prosessen
Verdi kr 1200
Alle nødvendige røntgen
Verdi kr 2000
Fjerning av tannstein og misfarging før og etter behandling
Verdi kr 499
3D-skanning (gir deg også digital backup av tennene)
Verdi kr 5000
Stabiliseringsskinner eller metaltråd etter endt behandling
Verdi kr 3800
Tannblekingsskinner og blekemiddel som avslutning på behandlingen*
Inntil 60 mnd avdragstid ved ekstern finansiering.
*Om blekingen ikke vurderes som medisinsk nødvendig, tilkommer 25 % mva kun på blekemiddelet.

Vi hjelper deg med betalingsløsninger!

Uavhengig av kostnadsnivå finner vi løsninger sammen med deg slik at du kan slippe å utsette viktig tannbehandling som forebygger sykdom og skader. Vi kan tilby betalingsutsettelse eller delbetaling gjennom Svea Bank. Har du krav på Helfo-refusjon, vil våre behandlere søke for deg.

GRATIS konsultasjon! Bestill her
 
Ledige timer i dag
Ledige timer i morgen
Ledige timer i overmorgen
 
 
Flere timer
Test om Invisalign kan passe for deg!
1
Hvor gammel er du?
Under 18
18-29
30-49
50-80
Pasienter i alle aldre kan få rette, fine tenner med Invisalign. Det inkluderer også barn og unge, men det krever at de er villige til å legge ned en betydelig egeninnsats. For å forsikre foreldrene om at barna faktisk bruker skinnene, er en diskré blå prikk plassert på utsiden av skinnene. Imidlertid er det tilfeller der visse tilstander eller sykdommer må behandles før du kan begynne med Invisalign-behandlingen.
Uansett alder kan Invisalign-behandling bidra til å gi rette og fine tenner. Selv unge voksne som tidligere har hatt tradisjonell metall-tannregulering i tenårene, kan ønske små forbedringer i både funksjonalitet og estetikk. I slike tilfeller kan Invisalign tilby en rask og usynlig behandling som passer deres behov. Likevel er det situasjoner der det er nødvendig å behandle andre tilstander eller sykdommer før du starter Invisalign-behandlingen.
Uansett alderen din kan du bli behandlet med Invisalign for å oppnå rette og fine tenner. Over tid kan bittfeil føre til slitasje og skape behov for å korrigere tannstillingen. Invisalign er i stand til å takle selv komplekse problemstillinger og gjenopprette et strålende smil. Likevel bør noen tilstander og sykdommer behandles før man starter Invisalign-behandlingen.
Pasienter, uavhengig av alder, kan dra nytte av Invisalign for å oppnå fine og rette tenner. Det er vanlig at tennene flytter seg hos voksne, noe som kan føre til trangstilling foran. Heldigvis er det ingen øvre aldersgrense for Invisalign-behandling. Likevel er det i visse tilfeller nødvendig å behandle enkelte tilstander og sykdommer før tannreguleringen med Invisalign kan starte.
2
Er alle voksentennene på plass?
Ja
Nei
Før voksne kan få Invisalign-behandling, må alle de permanente tennene kommet frem i munnen. Hvis du fremdeles har en melketann som ikke er felt eller som ikke har brutt frem, må du kanskje få annen tannbehandling før du kan starte med Invisalign.
3
Er du motivert for å bruke Invisalign-skinner?
Ja - svært motivert
Ja - sånn passe motivert
Det er fantastisk! Det kreves at du er villig til å bruke skinnene i minst 22 timer hver dag i løpet av behandlingsperioden hvis du vil oppnå det ønskede resultatet. En av de mange fordelene er at de er usynlige, slik at du kan fortsette å leve livet ditt på en normal måte.
Det er avgjørende å være svært motivert. I motsetning til fastsittende metall-tannregulering krever de avtagbare skinnene betydelig egeninnsats. For å oppnå ønsket effekt med skinnene, må du bruke dem i minst 22 timer hver dag i løpet av behandlingsperioden. Men en av de mange fordelene er at de er usynlige, slik at du kan fortsette livet ditt som normalt.
4
Hvilken bittstilling beskriver hovedsakelig problemet ditt?
For mye mellomrom
Kryssbitt
Trangstilling
Underbitt
Åpent bitt
Overbitt
Dypt bitt
Invisalign-skinner kan redusere mellomrom mellom tennene. Hvis det oppstår trangstilling andre steder i tannbuen pga mellomrommet, kan det gi problemer med å holde rent mellom tennene. Utilstrekkelig renhold kan over tid føre til betennelser og hull i tennene.
Invisalign-behandling kan korrigere kryss- og saksebitt, hvilket innebærer at tyggeflatene på tennene ikke møtes på korrekt måte. Ved kryssbitt biter underkjevens tenner på utsiden av overkjevens tenner. Ved saksebitt er overkjeven for bred i forhold til underkjeven. Disse bittfeilene medfører at all tygge- og bitekraft overføres til feil overflater i feil vinkel. Du kan få utfordringer med bl.a. tilbaketrukket tannkjøtt, tannbrudd og slitasje på tenner.
Behandling med Invisalign kan rette opp trangstilling som oppstår når tennene står for nær hverandre og har unormale posisjoner som bl.a. forskyvning i forskjellige retninger, et vridd utseende eller overlapping. Trangstilte tenner er krevende å rengjøre, og de kan slite på andre tenner når du tygger og biter, som igjen kan føre til mye alvorligere tannproblemer.
Invisalign-regulering kan rette opp underbitt som oppstår når underkjevens tenner biter for langt ut i forhold til overkjeven. Underbitt kan gi talevansker, problemer med å svelge eller tygge riktig, smertefull biting eller tygging.
Invisalign-behandling kan korrigere åpent bitt. Her vil de bakerste tennene berøre hverandre mens fortennene ikke gjør det når du biter sammen. Et tydelig mellomrom i front oppstår dermed. Du kan ha vansker med å bite på mat, og det kan gi uregelmessig trykk på kjevefestet og enkelttenner.
Invisalign-skinnene kan rette opp overbitt som oppstår dersom fortennene i overkjeven biter unormalt langt foran fortennene i underkjeven. Overbitt kan føre til tannslitasje og øke risikoen for å slå inn fortennene hvis du får et slag mot munnen.
Invisalign-skinnene kan regulere dypt bitt som betegnes av at fortennene i underkjeven skjules av fortennene i overkjeven ved sambitt. Det kan føre til at fortennene i begge kjever gnager på hverandres tannkjøtt og dermed skaper infeksjoner. Dypt bitt er ikke det samme som overbitt der fortennene oppe står langt frem for undertennene.
5
Hvilken illustrasjon beskriver best omfanget av problemet ditt?
Jeg trenger regulering av en eller noen få tenner.
Jeg trenger regulering av flere tenner i begge kjever.
Jeg trenger regulering av flere komplekse bittproblemer i begge kjever.
En Invisalign-konsultasjon vil gi tannlegen en oversikt over dine behov, og du vil kunne få vite hva slags behandlingspakke som er best for din tannstilling.
6
Dersom du har mellomrom mellom tennene, hvilket bilde beskriver situasjonen best?
Har ikke mellomrom
Et lite mellomrom mellom to tenner
Medium mellomrom mellom to eller flere tenner
Store mellomrom mellom flere tenner
Mellomrom mellom tennene kan resultere i at de bøyer seg til siden, da de mangler støtte fra nabotennene. Dette kan skape problemer med renholdet på den trangstilte siden. På den motsatte siden kan det dannes en lomme i tannkjøttet. Selv med nøye tannhygiene kan rengjøringen bli utilstrekkelig, noe som kan føre til hull (karies) og betennelser.
7
Har du tannimplantat?
Ja
Nei
Et fastskrudd tannimplantat kan potensielt hindre den planlagte tannforflytningen. Derfor må eventuelle implantater tas hensyn til i planleggingen av behandlingen.
8
Bruker du røyk eller snus?
Ja
Nei
Dersom du røyker eller bruker snus mens du har Invisalign-skinnene i munnen, kan de bli misfargede og dermed miste sin usynlighet. Det anbefales at Invisalign-skinnene skal være på tennene i minst 22 timer hver dag, og hvis du tar dem ut for å røyke eller snuse for ofte, kan det forsinke behandlingsprosessen. Tobakk er også skadelig for både tenner og kroppen som helhet. Hvis du er motivert for å rette tennene med Invisalign-behandling, kan dette være det ideelle tidspunktet å slutte helt med tobakk.
Dine svar indikerer at du kan være aktuell for behandlingspakke VELDIG ENKEL eller ENKEL. Bestill vår gratis og uforpliktende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter for rette, fine tenner.
Dine svar indikerer at du kan være aktuell for behandlingspakke MIDDELS. Bestill vår gratis og uforpliktende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter for rette, fine tenner.
Dine svar indikerer at du kan være aktuell for behandlingspakke AVANSERT. Bestill vår gratis og uforpliktende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter for rette, fine tenner.
Basert på dine svar kan det være aktuelt med en undersøkelse, da vil tannlegen kunne avklare ditt eksakte behandlingsbehov for å oppnå ønsket resultat. Bestill vår gratis og uforpliktende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter for rette, fine tenner.
 
Ledige timer i dag
Ledige timer i morgen
Ledige timer i overmorgen
 
 
Flere timer
Vanlige spørsmål om Invisalign
Hva er Invisalign tannregulering?

Invisalign-behandling representerer den moderne tilnærmingen til tannregulering der du bruker en serie gjennomsiktige, avtagbare skinner for å rette opp tennene dine. Denne metoden lar deg leve og nyte maten din som normalt, samtidig som tennene gradvis nærmer seg ditt drømmesmil på en diskré og komfortabel måte.

Kan alle tannleger gjennomføre Invisalign-behandling?

Ikke alle tannleger har sertifiseringen som kreves for å utføre Invisalign-behandlingen. Våre Invisalign-tannleger ved Nydalen Tannlegesenter har gjennomgått grundig opplæring og er sertifisert av produsenten. Når du velger oss, får du kompetanse og kvalitet, og du får ditt ønskede Invisalign-smil!

Kan alle behandles med Invisalign?

Nesten alle tannstillingsfeil kan rettes med Invisalign. For å sikre ønsket tannforflytning er det avgjørende at du er svært motivert og bruker skinnene konsekvent i minst 22 timer hver dag. Med din innsats og Invisaligns effektive skinner er et fantastisk nytt smil nærmere enn noensinne!

Hvor lenge må du gå med Invisalign?

Med Invisalign kan du oppnå ditt ønskede smil fortere enn du kanskje tror. Å oppdage synlige forbedringer allerede i de første ukene kan være svært motiverende. Gjennomsnittlig behandlingstid er:

 • 7-15 uker for veldige milde til milde tilfeller
 • 14-30 uker for milde til moderate tilfeller
 • 30 uker til 12+ mnd for moderate til alvorlige tilfeller
Hvorfor har Invisalign blitt så populært?

Invisalign tilbyr en svært komfortabel og nesten usynlig tannreguleringsmetode, uten behov for metalltråder eller -klosser. Med Invisalign kan du fortsette å leve ditt daglige liv uforstyrret, enten det er på skolen, under studier, familiearrangementer eller viktige jobbmøter, uten at noen legger merke til at du har tannregulering. Velg Invisalign hvis du ønsker en bekymringsfri måte å korrigere tennene på!

Gjør Invisalign vondt?

Invisalign er en effektiv og komfortabel metode for å justere tennene. Ved starten av behandlingen og når du bytter til nye skinner, kan du oppleve en viss følelse av trykk mot tennene. Det er en vanlig indikasjon på at behandlingen virker. Dette ubehaget pleier å avta etter noen dager. Uansett alder, er Invisalign en komfortabel løsning for å oppnå et strålende smil!

Bestill time hos våre dyktige Invisalign-behandlere
Bao Bao NguyenTannpleier
Bestill time
Blerim ReshidiTannlege
Bestill time
Kanwal BhattiTannlege
Bestill time
Kim Nguyen Tannlege
Bestill time
Marta MiladinovicTannlege
Bestill time
Mina TranTannlege
Bestill time
Patrice ShonjaniTannlege
Bestill time
Sahar GulzarTannlege
Bestill time
Usman KhanTannlege
Bestill time

Invisalign er en type usynlig tannregulering som passer for både unge og voksne.

Invisalign er tannreguleringen for deg som ønsker å rette opp tennene – uten skjemmende metall-regulering. Gjennomsiktige plastskinner beveger tennene i riktig retning.

Usynlig tannregulering som flytter tenner på kun noen få uker.

Hvordan virker Invisalign-systemet?

Behandling med Invisalign innebærer at du får utdelt en serie med gjennomsiktige, avtagbare plastskinner som tilpasses nøyaktig til de endringene som skal gjøres med tennene dine. Du starter med skinnesett nr. 1, bytter ut med nr. 2, osv., etterhvert som tennene forflytter seg. Det kan være snakk om mange sett med skinner dersom korrigeringsbehovet er stort.

Når tennene står på ønsket plass, vil en retainer sikre at tennene ikke beveger seg tilbake. Det finnes to typer av retainere. Du kan få en metalltråd som limes til baksiden av tennene. Eller om du ønsker å fortsette med plastskinner, kan denne lages av vår tanntekniker. Forskjellen er at disse skinnene etterhvert brukes mindre og mindre, for å til slutt kun brukes noen få netter i måneden.

Hvordan gjennomføres Invisalign-behandlingen?

Ta kontakt med oss, så vil en av våre Invisalign-sertifiserte tannleger hjelpe deg. Bestill her gratis konsultasjonstime. Når dere blir enige om at dette er riktig behandling for deg, vil tannlegen ta et avtrykk av tennene. Avtrykket sendes til en sertifisert tekniker som legger det inn i et dataprogram. I dataprogrammet vil du og din tannlege kunne gjøre en simulering av hvordan tennene skal bevege seg og få et bilde av hvilket resultat du kan forvente seg. I tillegg kan tannlegen se hvor mange skinner du trenger.

Når du har fått de første skinnene utlevert, er det nødvendig å komme tilbake ca hver 6. uke for kontroll og eventuelle justeringer. Skinnene bytter du selv ca hver 14. dag, avhengig av behandlingstype. Når behandlingen er klar, trenger du retaineren som forhindrer at tennene mister sin nye plassering i tannbuen.

Ulemper og fordeler med Invisalign-behandling:

 • Hvorfor og hva– vær tydelig med eksakt hva er det du ønsker å forbedre. Det kan finnes andre metoder som egner seg bedre for å oppnå de resultater du ønsker.
 • Motivasjon– avtagbar tannregulering krever at du faktisk bruker skinnene 22 timer per dag for å oppnå resultat.
 • Tålmodighet– i starten kan det føles uvant å ha skinnene på, og det kan ta noen dager før du blir vant til å f.eks. snakke med skinnene.
 • Oppfølging– tannregulering trenger tett oppfølging.
 • Langsiktighet– for at resultatet skal holde må du ha noen form for retensjon etter behandlingen. Din tannlege informerer deg mer om forskjellige alternativer.

Hva gjør jeg før jeg kan starte Invisalign-behandling?

Behandlingen påbegynnes når du og din tannlege har blitt enige om at Invisalign er det beste alternativet for å oppnå de resultater du ønsker. Før behandlingen starter må tannlegen gjøre en undersøkelse hvor tenner, tannkjøtt og tannrøtter undersøkes. Det tas evt også røntgenbilder på de tennene som skal behandles. Dette gjøres for å være sikker på at det ikke er noen sykdom eller skade som er i veien for behandlingen eller som kan risikere å komplisere Invisalign-behandlingen.

Har du en tannlege som du går fast til, og har nylig gjort en undersøkelse hos, må du gjerne be denne om å sende oss en henvisning før behandling med Invisalign. Har du ikke fast tannlege eller hvis det er en stund siden du fikk gjort en undersøkelse, kan du benytte deg av vårt tilbud for nye pasienter.

Kontakt oss på 22 23 03 03 om du har flere spørsmål eller vil bestille en time.

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud