Nydalen tannlegesenter sin kompetanse har som mål å forebygge tann-og munnsykdommer, gi deg trygghet, et pent smil og dermed mer glede og livskvalitet.

Nydalen Tannlegesenter består av erfarne tannleger, tannteknikker, spesialister, oralkirurg, og psykolog. Vi utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Våre tannleger lytter til deg og setter av god tid for deg og dine behov og fokuserer på smertefri tannbehandling. Nydalen Tannlegesenter har behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk, og tar gjerne imot deg som lider av tannlegeskrekk. Hos oss så er du som pasient i vår fokus, din behandling og du som pasient er i sentrum, og er dermed med på å bestemme under behandlingsprossen.
Vår styrke ligger blant annet i, tilgjengelighet og kvalitet ved våre behandlinger. Vi fokuserer på å gi god service. Vi sørger for at den behandlingen du får er absolutt nødvendig for deg og samtidig er smertefri. Ved å velge oss som din tannklinikk, kan du slippe å bli sendt videre til forskjellige tannklinikker og spesialister.  Vi har lange åpningstider og holder åpent i helger. Vi har samlet variert kompetanse på ett sted, og har et stimulerende og lærerikt fagmiljø for tannlegene.
Har du spørsmål eller lurer på noe om oss ta gjerne kontakt med oss på 22 23 03 03

Akutt tannlegetime på dagen

Tannverk er en av de verste smertene man kan oppleve.Det er ofte slik at de fleste tannproblemer må behandles så fort som mulig. Jo lengre man venter desto mer alvorlig og omfattende blir problemene. Smerten vil da også bli verre. Alvorlig tannbetennelse kan være livstruende, dersom man ikke søker hjelp i god tid. Noen ganger vil bakteriene spre seg til sentrale deler av kroppen der alvorlige komplikasjoner kan oppstå.
Har du tannpine, tannbyll, knekt fortann, mistet en fylling eller knekt tannprotese, ta kontakt på 22 23 03 03 så fort som mulig så hjelper vi deg samme dag. Vår klinikk er godt rustet til å håndtere pasienter som trenger akutthjelp.
Ring 22 23 03 03 eller ta kontakt her. så hjelper vi deg idag.
Vil du vite mer om oss, følg oss på vår facebook side Nydalen Tannlegesenter

Sist endret: fredag 24 april, 2020
Publisert av: Nydalen Tannlegesenter