Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer
Om oss
Komplett undersøkelse Kr 1.29030 % for nye pasienter. MERK: Kr 1.390 søn-/helligdager.
 
Ledige timer i dag
Ledige timer i morgen
Ledige timer i overmorgen
 
 
Flere timer

Nydalen Tannlegesenter har som mål å forebygge tann-og munnsykdommer, gi deg trygghet, et pent smil og dermed mer glede og livskvalitet.

Nydalen Tannlegesenter består av erfarne tannleger, spesialister, oralkirurg og psykolog. Vi utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Vi har egen tannteknisk avdeling som produserer bl.a. kroner og skallfasetter. Våre tannleger lytter til deg og setter av god tid til deg og dine behov og fokuserer på smertefri tannbehandling.

Nydalen Tannlegesenter har behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk, og vi tar gjerne imot deg som lider av tannlegeskrekk. Hos oss er pasientene og deres behandlinger i fokus. Du er dermed med på å bestemme under behandlingsprosessen.

Vår styrke ligger blant annet i tilgjengelighet og kvalitet ved våre behandlinger. Vi fokuserer på å gi god service. Vi sørger for at den behandlingen du får er absolutt nødvendig for deg og samtidig smertefri. Ved å velge oss som din tannklinikk kan du slippe å bli sendt videre til forskjellige tannklinikker og spesialister.

Vi har lange åpningstider og holder åpent i helger. Vi har samlet variert kompetanse på ett sted og har et stimulerende og lærerikt fagmiljø for tannlegene.

Har du spørsmål eller lurer på noe om oss, ta gjerne kontakt med oss på 22 23 03 03

Akutt tannlegetime på dagen

Tannverk er en av de verste smertene man kan oppleve. Det er ofte slik at de fleste tannproblemer må behandles så fort som mulig. Jo lengre man venter, jo mer alvorlig og omfattende blir problemene. Smerten vil da også bli verre. Alvorlig tannbetennelse kan være livstruende, dersom man ikke søker hjelp i god tid. Noen ganger vil bakteriene spre seg til sentrale deler av kroppen der alvorlige komplikasjoner kan oppstå.

Har du tannpine, tannbyll, knekt fortann, mistet en fylling eller knekt tannprotese? Ta kontakt på 22 23 03 03 så fort som mulig, og så hjelper vi deg samme dag. Vår klinikk er godt rustet til å håndtere pasienter som trenger akutthjelp.

Ring 22 23 03 03 eller ta kontakt her, så hjelper vi deg idag.

Vil du vite mer om oss, følg oss på vår facebook side Nydalen Tannlegesenter

Vi er i sterk vekst og søker flere dyktige tannleger og tannlegesekretærer.

Les mer om ledige stillinger her

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud