Tannlegevakt

Vi tilbyr deg en akutt time i dag.

Tannlegevakt Oslo er Nydalen Tannlegesenter sin tannlegevakt. Vi tilbyr deg en akutt time i dag.

Tannverk oppstår ofte på grunn av karies som går dypt ned til tannerven (siste bilde). Nydalen tannlegevakt tilbyr deg time i dag hvis du har tannverk.

Nydalen Tannlegevakt vil gi deg en trygg og behagelig samt smertefri tannbehandling, for deg som har tannverk eller andre tannsmerter. På Nydalen tannlegevakt får du time i dag. Tannverk er en av de verste smertene man kan oppleve. Derfor garanterer vi deg en rask time i dag hvis du har akutte tannproblemer. Ved alvorlig tannverk som forårsakes av dyp karies (se bilde) må man ofte rotfylle tannen eller trekke den. Vi anbefaler deg beholde dine naturlige tenner hvis dette er mulig. Rotfylling eller tann-trekking utføres smertefritt ettersom vi bruke lokal bedøvelse og har god tid for deg. Ved akutt besøk fokuserer vi først att du blir smertefri raskt. Tannverk kan også forårsakes av andre årsaker som tann-fraktur, nerveskader og infeksjoner. Vi anbefaler deg som har tannverk søke en tannlege eller tannlegevakt for undersøkelse, riktig diagnose og behandling.

Vi er stolte av å kunne hjelpe pasienter med akutte tannproblem og tannlegeskrekk. Vi lytter til deg og dine behov og utfører smertefri og behagelig behandling. Våre tannleger har lang erfaring med tannlegevakt og vil gjerne hjelpe deg som har akutte problemer.

Vi på Nydalen Tannlegesenter setter pris på å kunne hjelpe deg med å forebygge store tannproblemer ved å informere deg om gode tannhelserutiner. I tillegg anbefaler vi alle våre pasienter å komme regelmessig for sjekk av tenner og forebyggende behandling. Dersom du forebygger problemer unngår du som regel smerter, ubehag og akutte tannlegebesøk.

Har du vært utsatt for en ulykke / tannskade kan du ha krav på å få dekket kostnadene dine via Helfo eller egen forsikring. Det som er viktig og som du da må sørge for er å ta kontakt med din tannlege / tannlegevakt samme dag og melde inn skaden til ditt forsikringsselskap. Er du usikker på om du trenger akutt hjelp.
Ring oss på 22 23 03 03

Tannlegevaktens priser

Et akuttbesøk hos Tannlegevakt Oslo, kan koste fra 500-2000 kroner. Prisen varierer med hvor lang tid tannlegebesøket tar, og hvor komplisert behandlingen er. På søndager og om natten kan prisen i blant bli høyere. Vi tilbyr rimelig pris, smertefri behandling og høy kvalitet. Spør gjerne om et kostnadsoverslag før behandlingen starter.
Hos oss får du akutt time på dagen.
Ring 22 23 03 03 for en akutt time i dag.

Sist endret: fredag 12 mars, 2021
Publisert av: Nydalen Tannlegesenter