Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer
Tannlegevakt
Akutt undersøkelse Kr 990MERK: Kr 1.290 søn-/helligdager.
 
Ledige timer i dag
Ledige timer i morgen
Ledige timer i overmorgen
 
 
Flere timer

Nydalen Tannlegesenter har tannlegevakt og kan tilby akutt time i dag.

Tannverk oppstår ofte på grunn av karies som går dypt ned til tannerven (siste bilde). Nydalen Tannlegesenter tilbyr deg time i dag hvis du har tannverk.

Tannverk oppstår ofte på grunn av karies som går dypt ned til tannerven (siste bilde). Nydalen Tannlegesenter tilbyr deg time i dag hvis du har tannverk.

Nydalen Tannlegesenter vil gi trygg, behagelig og smertefri akuttbehandling til deg som har tannverk eller andre tannsmerter. Hos oss får du time på dagen. Tannverk er en av de verste smertene du kan oppleve. Derfor garanterer vi deg en rask time i dag hvis du har akutte tannproblemer.

Ved alvorlig tannverk som forårsakes av dyp karies (se illustrasjon til høyre) må tannlegen ofte rotfylle tannen eller trekke den. Vi anbefaler deg å beholde dine naturlige tenner hvis dette er mulig.

Rotfylling eller tanntrekking utføres smertefritt ettersom vi bruker lokal bedøvelse og har god tid til deg. Ved akutt-besøk fokuserer vi først på å gi rask smertelindring.

Tannverk kan også forårsakes av andre årsaker som tannfraktur, nerveskader og infeksjoner. Vi anbefaler deg som har tannverk søke en tannlege eller tannlegevakt for undersøkelse, riktig diagnose og behandling.

Vi er stolte av å kunne hjelpe pasienter med akutte tannproblemer og tannlegeskrekk. Vi lytter til deg og dine behov og utfører smertefri og behagelig behandling. Våre tannleger har lang erfaring med tannlegevakt og vil gjerne hjelpe deg som har akutte problemer.

Vi på Nydalen Tannlegesenter setter pris på å kunne hjelpe deg med å forebygge store tannproblemer ved å informere deg om gode tannhelserutiner. I tillegg anbefaler vi alle våre pasienter å komme regelmessig for sjekk av tenner og forebyggende behandling. Dersom du forebygger problemer, unngår du som regel smerter, ubehag og akutte tannlegebesøk.

Har du vært utsatt for en ulykke/tannskade, kan du ha krav på å få dekket kostnadene dine via Helfo eller egen forsikring. Du må da sørge for å ta kontakt med din tannlege/tannlegevakt samme dag og melde inn skaden til ditt forsikringsselskap. Er du usikker på om du trenger akutt hjelp, ring oss på 22 23 03 03

Tannlegevaktens priser

Et akuttbesøk kan koste fra 500-2000 kroner. Prisen varierer med hvor lang tid tannlegebesøket tar og hvor komplisert behandlingen er. På søndager og om natten kan prisen i blant bli høyere. Vi tilbyr rimelig pris, smertefri behandling og høy kvalitet. Spør gjerne om et kostnadsoverslag før behandlingen starter. Hos oss får du akutt time på dagen.

Ring 22 23 03 03 for en akutt time i dag.

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud