Narkose hos tannlege

Narkose kan være noe for deg som har ekstrem tannlegeskrekk.

Under narkosebehandling sover du dypt og føler ingen smerte eller ubehag. Dersom du lider av tannlegeskrekk og har stort behov for tannbehandling, kan narkosebehandling være et mulig alternativ. Nydalen Tannlegesenter tilbyr tannbehandling under narkose og sedasjon i samarbeid med anestesilege (narkoselege) og sykepleier. Narkoselegen utfører selve narkosebehandlingen og står ansvarlig for de medisinske vurderingene, slik at din sikkerhet er ivaretatt. Tannbehandling under narkose må planlegges med stor nøyaktighet. Om du er frisk og ikke har store helseproblemer går det som oftest bra med narkosebehandling. Vår narkoselege bedømmer om du kan få narkosebehandling hos oss.
Narkose og sedasjonsbehandling er kun å anse som en del av behandlingen av din tannlegeskrekk. Tannbehandling under narkose innebærer alltid en liten risiko og derfor tilbyr vi først å behandle din tannlegeskrekk med enklere metoder dersom mulig. Dersom du lider av alvorlig tannlegeskrekk, har unngått tannlegebesøk i flere år og har stort behandlingsbehov, tilbyr vi deg en gratis, uforpliktende konsultasjon i et nøytralt miljø. Under konsultasjonen diskuterer vi ditt behandlingsbehov og planlegger videre behandling. Vi diskuterer også om du trenger narkosebehandling.

En pasient under narkose
Narkosebehandling hjelper deg få en smertefri tannbehandling.

Når trenger du narkosebehandling?

  • Ved alvorlig tannlegeskrekk/odontofobi
  • Ved ekstra kraftig brekningsrefleks
  • Ved dårlig virkning eller allergi for vanlig bedøvelse
  • Ved behov for langvarig og kompliserte behandlinger
  • Ved sykdommer eller tilstander som gjør det umulig med vanlig tannbehandling

Hva koster narkosebehandling?

Narkosebehandling koster en del da vi trenger å leie anestesilege og anestesisykepleier. Dersom du har spørsmål angående pris, vennligst ta kontakt med oss på 22 23 03 03
Nydalen Tannlegesenter har et dyktig narkoseteam med narkoselege og en narkosesykepleier med fullt ansvar for narkosebehandlingen. Vil du vite mer om tannbehandling under narkose eller ønsker å bestille time, ta kontakt for en uforpliktende og gratis konsultasjon i et nøytralt miljø. Ring 22 23 03 03 eller klikk her for å bestille en uforpliktende og gratis konsultasjon nå.

Sist endret: fredag 24 april, 2020
Publisert av: Nydalen Tannlegesenter