Behandlinger

Nydalen Tannlegesenter utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger.Les mer

Tannbleking Oslo – Nydalen Tannlegesenter

Er du på jakt etter et vakkert hvitt smil kan vi hjelpe deg på Nydalen Tannlegesenter i Oslo. Vi har lang erfaring, og vet hva som skal til for å gi våre pasienter hvite tenner som varer.

Bestill time

"Vi

Hvorfor velge tannbleking i Oslo hos Nydalen Tannlegesenter?

  • Erfarne tannleger, tannteknikere, spesialister og oralkirurger
  • Tannlegevakt for akutte skader
  • 30 % rabatt for nye pasienter

Tannbleking

Tenner som oppleves gulaktige er ofte det første vi legger merke til når vi møter nye mennesker. Misfargede tenner stammer ofte fra stoffer vi får i oss via for eksempel rødvin, kaffe, te og sigaretter. Fargen setter seg i tennene, og kan kun gjøres gjøres hvitere med tannbleking. 

Ønsker du å gjøre noe med den gule fargen på tennene dine er det veldig sannsynlig at tannbleking er behandlingen for deg. Når tannbleking utføres hos en erfaren tannlege er det en skånsom og enkel behandling som gir tennene et hvitere ytre. Behandlingen er for de fleste helt smertefri og utføres uten bedøvelse.

Hjemmebleking

Før du kan bleke tennene må tannlegen foreta en undersøkelse og behandle eventuelle tannsykdommer, som for eksempel hull i tennene. Tennene dine bør pusses fri for tannbelegg (plakk og misfarging). Deretter tar vi et avtrykk av tennene dine, før vi produserer blekeskinner som er tilpasset dine tenner. 

Ved det neste besøket får du blekeskinner, tannblekningsmiddel og instrukser om fremgangsmåten ved tannbleking hjemme. Velger du å bleke tennene hjemme får du med deg en blekeskinne som du setter på selv, og bruker i det som normalt er mellom fem og ti dager. Bruker du blekeskinnen som instruert vil du se gode resultater i løpet av denne perioden.

Du kan få med deg blekeskinner hjem dersom du ønsker å utføre tannbleking selv.

Du kan få med deg blekeskinner hjem dersom du ønsker å utføre tannbleking selv.

Tannbleking hos tannlegen

En profesjonell tannbleking som gjøres i sin helhet på tannklinikk utføres ved at du får et sterkt blekningsmiddel i blekeskinnen. På denne måten vil man få et raskt resultat raskt effekten av  innebærer at du får et sterkt blekemiddel i blekeskinnen som gjør at du rask ser effekten av blekingen kjapt og utføres under et besøk hos tannlegen. Vi anbefaler ikke bruk av såkalt klinikkbleking, da det er større risiko for ising i tennene. 

Nydalen Tannlegesenter

Hos Nydalen Tannlegesenter tilbyr vi alle ordinære tannlegetjenester. I tillegg har vi tannlegevakt som tar imot pasienter med akutte tannproblemer. Vi er også stolte av å tilby en trygg behandling for deg som lider av tannlegeskrekk.

Noen av våre behandlinger:

Tannbleking

Invisalign

Tanntrekking

Snorking

Periodontale sykdommer

Skallfasett

Implantat

Tannkrone

Fylling

Gebiss

Forebyggende arbeid og fokus på god tannhelse

For oss er god tannhelse hos alle våre pasienter viktig. Derfor legger vi stor vekt på rådgivning og ønsker å hjelpe pasientene våre med å ta vare på tennene sine, slik at man unngår de aller dyreste turene til tannlegen.

Ofte stilte spørsmål om tannbleking

Er det dyrt å bleke tennene?

Tannbleking, inkludert undersøkelsen i forkant, alt du trenger til hjemmebleking, avtrykk av tenner, blekeskinner og to blekesprøyter koster 5100 kr.

Må du bleke tennene dine ofte?

Nei. Tenner misfarges gradvis gjennom livet, og det vil ta like lang tid før misfargingen kommer tilbake etter bleking. Et alternativ mange velger er å bleke tennene én eller to dager i året for å holde ekstra godt på fargen.

Hva bør man unngå å spise etter man har bleket tennene?

Det viktigste å unngå er stoffer som kan etse på blekingen. Eksempler på mat og drikke som inneholder slike stoffer er rødvin, kaffe, mørk te, sterk tomatsaus og rødbeter. Dersom du snuser eller røyker er det fordelaktig å vente så lenge du klarer etter blekingen.

Er det skadelig å bleke tennene?

Så lenge tannblekingen utføres på riktig måte, og i samråd med tannlegen din er det ikke farlig for kroppen eller tennene dine. Behandlingen anbefales ikke dersom du er gravid eller ammer.

Hvor fort får man hvitere tenner?

Man ser som regel effekten av tannbleking allerede første dagen, spesielt hvis man gjør det hos tannlegen. Får man med skinnene og blekningsmiddelet hjem kan det ta noe lenger tid.

Ta kontakt i dag

Dersom du ønsker å få hvitere tenner, eller trenger en annen type behandling er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon: +47 22 23 03 03, på e-post: info@nydalentannlegesenter.no eller bestille en ledig time.

Ser etter ledige tider..

Oops!

Dessverre har den valgte tiden allerede blitt booket. Vennligst velg en annen tid/behandler!
Ok!
TILBUD!
Tilbud